Orijinalini görmek için tıklayınız : Tnt Tv BJ Konseri
SPAWN-TheUndead
03-21-2010, 12:32 AM
TNT Bon Jovi'nin Chicago konserini verecekmiş. Yarın yani pazar gecesi saat 00:30'da.
Çoğu kişinin gerek buradan gerekse facebook sayesinde haberi olmuştu sanırım... Lost Highway the Concert DVD'sini yayınladılar.
İtiraf etmek gerekirse bu albümün büyük bir fanı değilim, ve bu albümdeki şarkıları ardarda dinlemek çok da hitap etmiyor şahsi Bon Jovi zevkime. Kesinlikle hoş, değişik bir tecrübe, tamam, ama... Ne bileyim. :rolleyes: Yeteri kadar 'jovi' gelmiyor bana. Ve sanırım hiçbir zaman da gelmeyecek. LH albümünü tek başına değerlendireceğim hep, diğer albümlerin yanında (benim için) sırıtıyor çünkü!
SPAWN-TheUndead
03-22-2010, 04:03 PM
LH oturaklı bir albüm, bende buna göre değerlendiriyorum. Bir bakıma gençliğinde BJ dinlemiş olanlar şimdi evli ve iş, güç sahibi kimseler. Bir bakıma onları yansıtıyor diye düşünüyorum.
jovistesra
03-22-2010, 05:36 PM
O konserde Bon Jovinin giyimini beğenmiştim bana da tek hitap eden budur:)
jambco
03-22-2010, 05:42 PM
Lost Highway live DVD'siymiş.Defalarca izlediğim DVD.Gittikçe bana daha sempatik geliyor zaten Lost Highway albümü.Sabah 6'da kalktığım için ilk yarım saatini takıldım biraz.Ama yine deTNT'ye bir teşekkür mesajı gönderdim.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.