PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ne oldu bizim resmi siteye

quietwall
01-28-2010, 10:55 AM
arkadaşlar uzun süredir resmi site tadilat nedeniyle kapalı. bence bu konuya yakın zamanda el atılması gerekiyor. böyle bir fan kulübe yakışmayan bir durum. kapalı olmasının nedeni ne? ayrıca ne zaman açılıcak? merak ediyorum!!! orası kapalı durdukça biz bu muyuz bu kadar mıyız diye soruyorum kendi kendime...

Mine
01-28-2010, 12:58 PM
Resmi site derken, ana sayfadan bahsediyoruz öyle değil mi?
Uzun süredir tadilatta olması hiç hoş değil arkadaşlar, farkındayız, ancak 2 yıllık haberlerin ve güncellenemeyen bir sistemin olmasındansa tadilatta olmasının daha şık olduğu düşüncesiyle bu şekilde bir karar almıştık.

Çok uzun süredir bu durumda olmasıyla ilgili eleştiri ve şikayetlerinizde ise, sonuna kadar haklısınız.

Adamakıllı bir değişiklikle kolay ve sık güncellenebilecek bir forma geçireceğiz ana sayfayı, ancak ondan sonra kullanılabilir olacak yani. O zamana kadar forumun güncelliğini korumasına öncelik ve önem veriyoruz.

Bu kadar mıyız, bu mudur vs.. sorularına gelince, forumun aktif üye sayısı belli, turne ve/veya büyük gelişmeler olmadıkça aşırı sakin ortam farkındaysanız. Maalesef böyle yani. Ayrıca muhteşem bir ana sayfa hazırlandığında dahi önemli olan yine forum olacaktır çünkü grup ile ilgili bilgi, arşiv vs. için başta resmi site ve Backstage with JBJ olmak üzere fazlasıyla online seçenek mevcut. Bizim asıl misyonumuz, haber ve gelişmeleri Türkçe olarak paylaşmak ve ülkedeki fan'leri biraraya getirmek. Eh, bu da zaten forumun görevi.

Uzun lafın kısası,
Yeni ve 'A kalite' ana sayfa için. anlayışınıza sığınarak biraz daha sabır diyoruz.

UgUrTaN
01-29-2010, 11:57 PM
forum o kadar işlevsel olduki, yeni sitenin yapımını biraz ağırdan aldık açıkçası, şu an forum ihtiyaçlarımızı karşılıyor,

buna birde bizim istediğimiz özelliklerde bir sitenin (güncellemesi kolay, bir kaç writer ın birden kolayca haber yükleyebileceği şekilde, server sorunu olmayan, yüklenmelerle baş edebilecek ve en önemli yeri geldiğinde yani Türkiye konseri zamanında çökmeyecek bir site olması için araştırma sürecinin uzun sürmesi neticesinde baya bir süre anasayfasız kaldık,

eski site görsel olarak iyiydi ama güncellenemiyordu.. yapacak birşey yoktu..

şu an yeni gelişen site inşa yöntemleri üzerinde çalışmaktayım ve tam istediğimiz gibi bir yöntem buldum..

zaman vermiyorum çünkü kendi işlerim nedeniyle çok yoğunum ancak en kısa sürede sitenin ileri gelenleri ile toplanıp anasayfayı yayına sokacağız,

forumun ve forumun ileri gelenlerinin verdiği fikirlerle, şu an dünya üzerinde hiç düşünülmemiş bölümleri ve bilgileri içeren bir site ortaya çıkacağını düşünüyorum, bu site hem türkçe hemde ingilizce yapılacak üstelik, buda sitenin uluslararası düzeyde kabul edilebilmesini sağlayacak,

biraz daha sabır diyorum :)