Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi
SPAWN-TheUndead
02-24-2008, 09:20 PM
Grubu tanıtmama gerek yok sanırsam forumda hertürlü bilgileri mevcut.Burada genel olarak Bon Jovi gurubu hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.Ayrı olarakda grup üyelerinin forumda başlıkları vardır ama burada sadece grup olarak yorum yazmanız dogru olucaktır.
Ben bi ara BJ ye 2. bir gitarist olsa nasıl olur du diye düşünüyordum.Aslında hala düşünüyorum sertlik açısından 2. bi gitaristin gelmesiyle neler degişirdi nasıl olurdu sizce?
king_o'swing
02-25-2008, 01:21 AM
Valla şuan zaten var...sizce yok mu?
Ozanisius
02-25-2008, 03:59 PM
Belki eski gitaristleri Dave Sabo olsa olabilir akustikleri wanted dead or alive da mesela o çalar Jon'da sahneye daha hareketli eğlenceli olur
Kewser
02-25-2008, 07:33 PM
Bence hiç gerek yok.Biz bize yeterizz! :D
SPAWN-TheUndead
02-25-2008, 07:37 PM
Evet şu an var.Jonun eski arkadaşlarından ismini unuttum solo albümlerinde genelde gitarda o vardı.Hatta bazen 3. gitar bile oldugunu gördüm konserde.:D
king_o'swing
02-25-2008, 07:49 PM
Bobby Bandiera da hani gidicek diye bekleyenlerin umutları yıkılmasın da terketmiciik :)
SPAWN-TheUndead
02-26-2008, 08:16 PM
2.gitarist geldi ama parçalar sertleşicene dahada yumuşadı diyebilirmiyiz sizce?
in these arms
02-26-2008, 08:17 PM
2.gitarist geldi ama parçalar sertleşicene dahada yumuşadı diyebilirmiyiz sizce?
aynen katılıyorum bu çok belli oluyo çünkü..
JoviGirL!
02-26-2008, 10:21 PM
2.gitariste gerek yoktu bence..
sahnede 2.gitaristi görünce,gözüme BONJOVİ olarak nedense gözükmüo
Crush
02-27-2008, 08:08 PM
Bon Jovi saki artık rockdan çıktıda da bi müzikalleşti gibime geliyor.Enstürümanlar çogaldı ve müzik genişledi gibi.
Ozanisius
02-28-2008, 11:55 AM
Kesinlikle öyle oldu
jbjkızı
02-28-2008, 05:23 PM
bazı şarkılarında ikinci bir gtaristtin olması gerektiğine bende inanıyorum ama bazı şarkılatrında
2. gitarist daha çok Richie'nin zor günlerinde arkasından toplamakla geçirdi konserleri. Yani pek müziğe birşeyler katması için alınmadı gibi görünüyor. Evet, müzikleri nashville ilhamlı olmasına bağlı olarak yumuşadı ama bu farklı bir olay bence.
Jon şarkılarda bağırmak yerine fısıldama işini çok tuttu, sık sık bundan söz ediyor. Tabii bu genel olarak BJ'nin müziğini de değiştiriyor. Fısıldamaktan sıkılırsa, o zaman Bobby'nin de ritim gitardaki yardımıyla çoook uzun zamandır beklediğimiz sağlam bir hard rock albümü gelebilir diye düşünüyorum. Şu kemancıyı da bir kovsalar artık...:rolleyes:
Ozanisius
03-02-2008, 01:33 PM
2. gitarist daha çok Richie'nin zor günlerinde arkasından toplamakla geçirdi konserleri. Yani pek müziğe birşeyler katması için alınmadı gibi görünüyor. Evet, müzikleri nashville ilhamlı olmasına bağlı olarak yumuşadı ama bu farklı bir olay bence.
Jon şarkılarda bağırmak yerine fısıldama işini çok tuttu, sık sık bundan söz ediyor. Tabii bu genel olarak BJ'nin müziğini de değiştiriyor. Fısıldamaktan sıkılırsa, o zaman Bobby'nin de ritim gitardaki yardımıyla çoook uzun zamandır beklediğimiz sağlam bir hard rock albümü gelebilir diye düşünüyorum. Şu kemancıyı da bir kovsalar artık...:rolleyes:
Slippery When Wet turnesi sırasında Jon sesini çok zorlamış az daha yitiriyomuş sesini o günden beri bağırarak söylemeyi tercih etmiyomuş
bongiovanni
03-13-2008, 08:26 PM
Have A Nice Day'ın promolarında sahneye John Shanks'da çıkmıştı, doğru hatırlıosam
Captain_Kidd
03-13-2008, 11:10 PM
Bon Jovi bi daha Hard Rock albümü yaparmı bilmiyorum ama bunu en az fanlar kadar istemeleri lazım.Bana hiç öyle bir planları yokmuş gibi geliyor.
Jon bidaha bağırarak şarkı söylermi? Jonun bağırarak yada fısıldayarak söylemesinin onun elinde olduğunu düşünmüyorum.Bazı sebepler onu eskisi gibi söylemesine engel oluyor.Çok derin olan bu konuya fazla girmeyecem.Evet eğer Hard Rock yapıalcaksa öküz gibi bağırıp çığlık atması gerekiyo.Lost Highway deki vokallerle olmaz bu iş.
Kemancı,Bobbie yada herhangi bir grup dışı müzisyene kesinlikle karşıyım.1984-2003 arası nasıl 5 kişi çalıyolarsa yine çalabilirler.Lost Highway şarkıları için gerekli olan enstrumanalara bu turnede ne yazıkki katlanacaz ama umarım devamı gelmez.
king_o'swing
03-13-2008, 11:21 PM
Sanırım hayatlarında artık kanıtlayacak bişey kalmadı, herşeye rağman sağlam kitleleri var, bende dahil...Evet Jon belki yapamıyo yada yapmıyo bilmiyorum eski turnelerde istekli olması şart değildi, büyük etkendi ama şart değildi Jon un iyi bi performans için şimdi istekli olması gerekiyo, diğer şarkıları söyleyende jon, great balls ve hallelujah ları söyleyen de jon..sözün özü, asla eskisi gibi olmaz ama bon jovi de ne zaman bitti dersen küllerinden doğar =)
Valla Kemancıya garezim olduğunu kabul ediyorum, ama olmasaydı da bu müzikalimsi tarzı terketsinler artık yahu..yeter!!!
Slippery When Wet turnesi sırasında Jon sesini çok zorlamış az daha yitiriyomuş sesini o günden beri bağırarak söylemeyi tercih etmiyomuş
Bağırmamak değil de çok yüksek notalara çıkmama kararı almış o turneden sonra (''Ooo a half way there'' den sonraki yerde hep mikrofonu seyircilere çevirmesi gibi). Ama artık nerdeyse hiç bağırmıyor/bağıramıyor.
selam henüz üye oldum ve sanırsamki iyi birşey yaptım.. herneyse simdilik okumakla yetiniyorum. oyle bir adamki ne yazsak boş.. richie icin diecek sey ise et dieu crea la richie (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=et+dieu+crea+la+femme) !!
in these arms
03-13-2008, 11:44 PM
Bon Jovi bi daha Hard Rock albümü yaparmı bilmiyorum ama bunu en az fanlar kadar istemeleri lazım.Bana hiç öyle bir planları yokmuş gibi geliyor.
Jon bidaha bağırarak şarkı söylermi? Jonun bağırarak yada fısıldayarak söylemesinin onun elinde olduğunu düşünmüyorum.Bazı sebepler onu eskisi gibi söylemesine engel oluyor.Çok derin olan bu konuya fazla girmeyecem.Evet eğer Hard Rock yapıalcaksa öküz gibi bağırıp çığlık atması gerekiyo.Lost Highway deki vokallerle olmaz bu iş.
Kemancı,Bobbie yada herhangi bir grup dışı müzisyene kesinlikle karşıyım.1984-2003 arası nasıl 5 kişi çalıyolarsa yine çalabilirler.Lost Highway şarkıları için gerekli olan enstrumanalara bu turnede ne yazıkki katlanacaz ama umarım devamı gelmez.
bunu bende çok istiyorum fakat,sadece 5 kişi müzik yapsalar bile o istediğimiz eski günlere dönüş bence çok zor,o günler öyle güzeldi önümüzde bize nasıl davranıcaksa öyle güzel olucak,yapıcak pek bişey yok zaman akıp geçiyor insanlar yaşlanıyor olgunlaşıyor ağırlaşıyor falan filan...
Bence yeni bir Slipery When Wet veya New Jersey beklemek pek doğru değil bu saatten sonra. Bon Jovi zamana ayak uyduran, kendini, müziğini, başarısını çoktan kanıtlamış bi grup oldugu için içinden gelen müziği yapıyor sonuçta. Yeni şeyler denemeyi seviyolar, kendilerini tekrar etmiyolar, o yüzden çok hard birşeyler yapmazlar artık bence, zaten yaş ve olgunluklada ilgili bi konu bu aynı zamanda.Yani bein fikrim bu en azından. Kemancıya cidden gerek yok, o da ayrı bi konu tabi.
Ozanisius
03-17-2008, 11:18 AM
Bir Blues albümü yapsa Bon Jovi nasıl olur dersiniz???
county
03-18-2008, 01:20 PM
Açıkçası ben bon jovi'den sert bir hard rock albümü veya slippery ya da new jersey'nin tekrarı niteliğinde de bir albüm beklemiyorum fakat bon jovi'nin kapasitesi Have A Nice Day'in veya Lost Highway'in çok üzerinde, These Days te aşırı sert, haraketli bir albüm değildi fakat bon jovi'nin geldiği noktayı gösteren inanılmaz kaliteli bir albümdü.
Son albümleri de objektif olarak değerlendirirsek gayet iyi albümler fakat bon jovi albümü olarak baktığımızda bunlara mükemmel demek önceki albümlere haksızlık olur.
Ayrıca grubun yaşının ilerlemesi sözlerin basitleşmesine ve müziğin tarzının değişmesine neden olarak gösterilemez bence
misslakers28
03-22-2008, 03:58 PM
biraz sertleşmeleri taraftarıyım 2. bir gitarist gelsin isterim
buarada değişimler değişimleri getirir...yeni nesile ayak uydurayım diye tamamen çizgimin dışına çıkmam. bir yolum var.beni bu yolun içinde sevenler var bazen sağda bazen solda giderim arada arkalara bakarım ama gözüm ileridedir...
bon jovi hep bonjovi olarak kalsın...tarzından ödün vermesin çok fazla da yeniliğe kapılmasın diyenlerdenim
Livinonthedge
06-13-2009, 05:41 AM
Oncelikle herkese selamlar, Uzun zamandir forum'u takip ediyordum. Kayit olmak bugune nasipmis. Az once Offical siteye gozattim yeni albumun sert olacagindan bahsetmisler. Sabirsizlikla Slash'in ve BJ nin albumlerini bekliyorum :)) bu arada bir ceket buldum o kadar guzelki ama fiyati bayagi uçuk sok oldum gorunce :) http://www.bonjovionline.com/ProductDetails.asp?ProductCode=BJWW31
FanOfJovi
06-13-2009, 01:24 PM
bu arada bir ceket buldum o kadar guzelki ama fiyati bayagi uçuk sok oldum gorunce :) http://www.bonjovionline.com/ProductDetails.asp?ProductCode=BJWW31
Ben de o cekete bir de bayanlar için şu deri yeleklere bayılıyorum... Ama sadece bakmakla yetinebiliyorum ne yazık ki:(
Buarada hoşgeldin...
kirmizigul
06-15-2009, 03:35 AM
seni cok cok seviyorum jon bon joviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni her dinleyisimde hayranligim kat kat artiyor
hayatim boyunca vazgecemeyecegim tek sanatcisin ingilizcem kuvvetli olsaydi sitenden ayrilmazdim.sana olan sevgimi ancak seni sevenler anlayabilir diye buradayim.belki az giriyorum ama seni hemen hemen hergun dinliyorum bikmadan son nefesime kadarda dinleyecegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bed of roses, always, its my life,never say goodbye hayraninimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
watersome
08-08-2011, 08:00 PM
Countdown To Lisbon adı altında bir çekiliş yapıldı arkadaşlar. Resmi sitede facebook ve twitter'da duyruldu. Burdan da katılanlar olmuştur mutlaka. 2 Ağustosta açıklanacaktı kazananlar, ben hiçbir yerde bu konuda bilgi bulamadım. Sonuçları gören eden oldu mu acaba?
Countdown To Lisbon adı altında bir çekiliş yapıldı arkadaşlar. Resmi sitede facebook ve twitter'da duyruldu. Burdan da katılanlar olmuştur mutlaka. 2 Ağustosta açıklanacaktı kazananlar, ben hiçbir yerde bu konuda bilgi bulamadım. Sonuçları gören eden oldu mu acaba?
Peyderpey gitti hediyeler..
E-maille kazananlara gitti sonuçlar, şu ana dek başka birşey yok.
Aynı şey, Jon'a sorulacak olan sorular için yapılan backstage contest için de geçerli. Bir şanslı fan Lizbon'da röportajı yaptı, ama videoyu bekliyoruz halen (mükemmel geçti dedi ama ayrıntı vermedi, ben de üstelemedim çok samimi olduğum bir backstager değil açıkçası) bakalım hangi sorular soruldu.. ve ne yanıtlar geldi....
watersome
08-09-2011, 05:35 PM
Rüyamda Jon'dan imza aldığımı görmüştüm. Ertesi gün yarışmayı öğrendim. Kesin çıkar bana bişeyler demiştim :( :D
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.